Over ons

Natura Daken + is een unieke samenwerking tussen Texa Dakbedekkingen, Weverling Groenproviders en Wattco. Dit zijn drie bedrijven die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling en installatie van duurzame dakconcepten. Hierdoor kunt u bij Natura Daken + terecht voor verschillende duurzame dakoplossingen, zoals groendaken en zonnepanelen, maar ook voor bijbehorend onderhoud en renovatie.

Wattco – Watt kan jij besparen?

Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om zonnepanelen op het dak te laten plaatsen. Een slimme keuze, want zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar kunnen ook nog eens zorgen voor een flinke besparing op jouw energiekosten. Wattco is expert op het gebied van duurzame energie en bekijkt graag samen met u hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen.

Meer info op www.wattco.nl »

Texa Dakbedekkingen – Altijd goed beschermd

Het dak is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een pand, want het beschermt tegen weer en wind. Zeker in combinatie met groendaken is het belangrijk dat het dak zijn waterdichte functie naar behoren vervuld. Texa Dakbedekkingen is gespecialiseerd in het renoveren van platte daken en zorgt ervoor dat uw dakbedekking duurzaam functioneert.

Meer info op www.tngroep.nl »

Weverling Groenproviders – Brengt Stad & Land tot leven.

Met een groendak geeft u uw pand iets extra’s én draagt u direct uw steentje bij aan een beter milieu. Een groendak is duurzaam, goed voor het milieu en zorgt voor meer groen in het straatbeeld. Weverling Groenproviders is specialist op het gebied van duurzame dakconcepten en helpt u graag bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw groendak.

Meer info op www.weverling.nl »