Zonnepanelen in combinatie met groendak

U kunt ervoor kiezen om de aanleg van zonnepanelen te combineren met een groendak. Dit is een slimme keuze, want een groendak kan het rendement van zonnepanelen tot wel 8,3% verhogen. Klik hier voor meer informatie over zonnepanelen. Natura Daken + heeft veel ervaring en kennis in huis op het gebied van groendaken (vanaf 50m2) in combinatie met zonnepanelen.  Graag onderzoeken wij met u het potentieel van uw dak als deze groter is dan 50m2. Wij kiezen voor duurzame oplossingen en denken mee over oplossingen voor de lange termijn.

Een geweldige energiebron!

Het dakoppervlak, dat nu vaak ongebruikt ligt te zinderen in de zon, kan een geweldige energiebron vormen. Steeds vaker kiezen bedrijven er daarom voor om zonnepanelen op het dak te laten plaatsen. Een slimme keuze, want zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar kunnen ook nog eens zorgen voor een flinke besparing op de energiekosten. Natura Daken + is expert op het gebied van duurzame energie. We bekijken graag samen met u hoeveel u kunt besparen met zonnepanelen en bekijken de voordelen en de nadelen van deze duurzame investering.

Future proof

Ook zorgen wij dat u future proof bent bij verandering van de energiemarkt en kunt u zonder aanpassingen uw zonne-energie opslaan in accu’s.

Tevens is het belangrijk dat het verbruik optimaal in verhouding staat met de wat er opgewekt wordt door de zonnepanelen, wij zorgen hierin voor de juiste advisering.

Het is mogelijk om zonnepanelen binnen één systeem toe te wijzen aan verschillende bewoners en of gebruikers. Dit noemen we PowerShare en hiermee kan naast de algemene voorzieningen ook aan specifieke gebruikers of bewoners duurzame stroom geleverd worden.